desconcert-adn.jpg

Richard Powers

Desconcert

18,50€ P.V.P. (papel)    |   9,99€ P.V.P. (ePub)

La nova i colpidora novel·la del guanyador del Premi Pulitzer per El clamor de los bosques, una imperiosa crida a l'atenció sobre els riscos que amenacen el nostre planeta.

Finalista del premi Booker 2021.

Finalista del National Book Award 2021.

Seleccionada pel club de lectura d'Oprah Winfrey.

L'astrobiòleg Theo Byrne busca formes de vida al cosmos mentre educa ell sol el seu peculiar fill de nou anys, en Robin, després de la mort de la seva dona. En Robin és un infant afectuós i dolç, que passa hores fent uns dibuixos molt elaborats d'animals en perill d'extinció, i que ara està a punt que l'expulsin de classe de tercer perquè ha clavat una bufetada a un amic. Malgrat que els problemes del fill s'agreugen, en Theo fa els possibles per no haver de medicar-lo amb fàrmacs psicoactius. Aleshores descobreix un tractament experimental de neurofeedback ideat per millorar el control de les emocions d'en Robin mitjançant unes sessions d'entrenament amb patrons gravats del cervell de la seva mare...

Amb unes descripcions del món natural sublims, una visió de la vida prometedora, més enllà dels nostres confins, i el relat d'un amor incondicional entre pare i fill, Desconcert és la novel·la més íntima i emotiva de Richard Powers. Dins seu hi resideix una pregunta: com podem explicar als fills la veritat sobre el nostre magnífic planeta, que està amenaçat?

Formato Papel:

ISBN: 978-84-1362-684-0
368 páginas
Código: 3455249
Idioma: Catalán
Traductor:
Imma Estany Morros

Formato ePub:

ISBN: 978-84-1362-685-7
Código: 3455250

La prensa dice

«Richard Powers és un dels millors escriptors contemporanis del nostre país. Ha compost algunes de les frases més boniques que he llegit mai. Em meravella, el seutalent».

Oprah Winfrey

«Extraordinària. La prosa incisiva i sovint poètica de Powers ens atreu, una vegada més, cap a la infinitud de la imaginació i, encara amb més vehemència, cap a les necessitats urgents dels riscos reals i familiars que ens amenacen a nosaltresi al nostre planeta».

The New York Times

«Excel·lent. Desconcert canalitza la grandesa del cosmos i la immensitat de les terres dels Estats Units, seguint amb confiança l\'estela de Thoreau i Whitman, Dillard i Kerouac».

The Guardian

«Powers és un membre fonamental del panteó d\'autors que es valen de la ficció per abordar el canvi climàtic».

Los Angeles Times

«Pocsescriptors plasmen l\'esplendor de la natura d\'una manera tan vibrant. Powers continua plantejant qüestions atrevides sobre l\'estat del món i els efectes de l\'acumulació dels nostres errors».

NPR

«Tan si es tracta de la família o de la natura, aquest conte corprenedor ens insta a no donar res per fet».

The Boston Globe

«Dolorosament actual i sàvia».

The Washington Post

«Les frases de Powers enlluernen. Aquesta novel·la és una obra imprescindible per aqualsevol amant de la literatura, a banda que està nominada al National Book Award de ficció. És urgent i profunda, i porta els lectors a un viatge únic que farà que es qüestionin el que fem amb l\'únic planeta que tenim».

Associated Press

«Ambunes descripcions excepcionals i unes observacions franques sobre el nostre planeta i la vida que acull, Desconcert se centra en l\'afectuosa relació entre un pare i un fill, però també ofereix una elaborada crítica sobre les complexes, i sovint místiques interseccions entre la ciència, la cultura popular i la política».

Booklist

«Lanovel·la finalista al Premi Booker de Richard Powers és brutal i, alhora, emotiva, íntima i transcendent. Una història composta amb mà mestra sobre l\'amor, la pena i la soledat que discretament desemboca en un final inevitablei desolador».

Press Association

«Una paràbola ecològica precisa. Una novel·la emocionant que ens ofereix un missatge vital amb una simpatia i una intel·ligència fora del comú».

Kirkus Reviews

«La imaginació desfermada de Powers abraça, amb la seva empatia, des de líquens fins a nebuloses, amb una prosa creada amb delicadesa».

Financial Times

«Powers a consegueix implicar el cap i el cor. Per mitjà d\'una història centrada en el dol, aquesta novel·la sobre la paternitat i el medi ambient es converteix en una exploració polièdrica de la mortalitat».

The Economist

«Està construïda hàbilment, conté una adversitat emocional i el missatge ambientalista urgent de Powers, transmès a través d\'en Robin, un infant a imatge de la Greta Thunberg, ens arriba fort i clar».

Daily Mail

¿Todavía no

Conoces al autor?

Richard Powers

Richard Powers es autor de doce novelas, entre las que se encuentra "Galatea 2.2", "Ganancia", "El tiempo de nuestras canciones" y "El eco de la memoria", por la que fue galardonado con el National Book Award. Asimismo, ha sido receptor de una beca Mac Arthur, cuatro veces finalista de National Book Critics Circle Award y profesor en las universidades de Illinois y Standford. Con "El clamor de los bosques" fue finalista del Premio Man Booker 2018 y ganador del Premio Pulitzer 2019. Vive al pie de las Grandes Montañas Humeantes. También disponible de Richard Powers en AdN: "El clamor de los bosques" y "Orfeo".

+ INFO
Richard Powers

Más libros de

Richard Powers

El clamor de los bosques - Richard Powers
Richard Powers
El clamor de los bosques
Orfeo - Richard Powers
Richard Powers
Orfeo
Desconcierto - Richard Powers
Richard Powers
Desconcierto
Desconcert - Richard Powers
Richard Powers
Desconcert

Novedades

NARRATIVA

Los héroes felices - Vea Kaiser
Vea Kaiser
Los héroes felices
Catorce días - Margaret Atwood
Margaret Atwood
Catorce días
Cuidar de ella - Jean-Baptiste Andrea
Jean-Baptiste Andrea
Cuidar de ella
Buenas noches, Irene - Luis Alberto Urrea
Luis Alberto Urrea
Buenas noches, Irene
La Biblioteca de la Medianoche (bolsillo) - Matt Haig
Matt Haig
La Biblioteca de la Medianoche (bolsillo)
La vida imposible - Matt Haig
Matt Haig
La vida imposible
Cama adentro - Leticia Bianca
Leticia Bianca
Cama adentro
Mejor cerca del agua - Paula Babot
Paula Babot
Mejor cerca del agua
Tom Lake - Ann Patchett
Ann Patchett
Tom Lake
Paradise Garden - Elena Fischer
Elena Fischer
Paradise Garden